Βιογραφία

Η Λουκία γεννήθηκε το 1966 στη Κύπρο.

Σπούδασε Στατιστική και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές στο London School of Economics και έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Imperial College τoυ Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Εργάστηκε στο Λονδίνο, την Αθήνα και τη Ζάκυνθο σε διάφορους εργασιακούς τομείς χωρίς όμως να βρεί ικανοποίηση.
Γνώρισε τη Γιόγκα το 1991 και από τότε ξεκίνησε ένα ταξίδι ανακάλυψης και γνωριμίας με τον εαυτό. Το 1994 ξεκίνησε η εκπαίδευσή της ως δασκάλα της Γιόγκα στην Αρμονική Ζωή με υπεύθυνο του προγράμματος εκπαίδευσης τον Ρόμπερτ Ναντζέμυ. Οι σπουδές της συνεχίζονται σε Ελλάδα και εξωτερικό με δασκάλους : Nicky Knoff, Diane Long, Paddy Mac Grath, Noah Maze, Desiree Rumbaugh, John Friend, Monsoor. 

Η αγάπη της για τη Γιόγκα την οδήγησε να διδάξει. Ξεκίνησε 1997  και συνεχίζει με την ίδια χαρά μέχρι σήμερα. Είναι πλήρες διδακτικό μέλος της Διεθνούς Ενωσης Δασκάλων της Γιόγκα (ΙΥΤΑ) και μέλος του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδος. Διδάσκει ομαδικά και ατομικά σε ενήλικες και παιδιά και ομάδες εγκυμοσύνης. Επίσης παρέχει συνεδρίες Yoga Therapy παρέχοντας  εξατομικευμένη πρακτική σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε ύπαρξης.

Εχει εκπαιδευτεί στη μέθοδο θεραπείας Καθρέφτης του Σώματος, στο MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) και διδάσκει Συμπαράσταση για Αναθεώρηση.