Μαθήματα Γιόγκα


Γιόγκα: Σύνδεση:Ενωση

Το μονοπάτι ανακάλυψης του εαυτού παρά μιας διαρκούς προσπάθειας βελτίωσης. Ηδη είμαστε πλήρεις, ήδη υπάρχει το απεριόριστο δυναμικό μας, ήδη έχουμε τη δυνατότητα της ευτυχίας. Απλά χρειάζεται να συνδεθούμε, να ανακαλύψουμε ...

Μπορούμε να ανακαλύψουμε μαζί σε καθημερινά τμήματα γιόγκα στο πανέμορφο Ακρωτήρι σε μικρή απόσταση από την παραλία Τσιλιβή στη Ζάκυνθο.

Επανασυνδεθείτε με το σώμα, το νου και την αναπνοή σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο βιώνοντας πληρότητα.

Θα έχετε την ευκαιρία να ασκηθείτε σε:

*  αναπνευστικές τεχνικές για να βελτιώσετε την αναπνοή σας ή να πάτε πιο βαθειά στη πρακτική σας

* θέσεις  γιόγκα (asanas) και κινήσεις για να επανασυνδεθείτε με το σώμα σας και να βελτιώσετε την δύναμη και την ευλυγισία σας μέσα από σωστή ευθυγράμμιση

* χαλάρωση και διαλογισμό δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σας να χαλαρώσει βαθειά και να βιώσει εσωτερική ειρήνη

Τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελείς ομάδες και ατομικές συνεδρίες Yoga Therapy.  Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στον καθένα λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε συμμετέχοντα.

Μαθήματα όλο το χρόνο. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες γίνονται καθημερινά τμήματα πρωινά ή βραδυνά με τη δυνατότητα παρακολούθησης ενός ολοκληρωμένου πενθήμερου προγράμματος από Δευτέρα μέχρι Σάββατο.

Τα μαθήματα που προσφέρονται είναι αποτέλεσμα 25χρονης άσκησης, εμπειρίας, εκπαίδευσης και εξερεύνησης. Η πρακτική είναι Χάθα Γιόγκα με επιρροές από διαφορετικές παραδόσεις και συστήματα( Iyengar, Anusara, Scaravelli, Flow, Αποκατάστασης) καθώς και Yoga Therapy. Τα μαθήματα διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις προκλήσεις του κάθε ατόμου ή ομάδας. Γίνονται μαθήματα σε ενήλικες, παιδιά και εγκύους.
Πληροφορίες στο +GR 6974513944 και yogainzakynthos@gmail.com