Πρόγραμμα

2019
 Ιανουάριος-Φεβρουάριος-Μάρτιος


ΔευτέραΤρίτηΤετάρτηΠέμπτηΠαρασκευήΣάββατο
9:00-10:30 Γιόγκα ΙΙ9:00-10:30 Γιόγκα ΙΙ
Εργαστήρια (συνεννόηση)
11:00-12:15 Γιόγκα για Υγεία
17:30-18:45   Γιόγκα για Υγεία 
Ομάδα Διαλογισμού 1η Παρασκευή του μήνα 
19:30-21:00 Γιόγκα Ι 19:30-21:00 Γιόγκα ΙΔιευκρινήσεις για τις διαφορετικές ομάδες

Γιόγκα Ι απευθύνεται σε όλες και όλους ανεξάρτητα εμπειρίας και φυσικής κατάστασης.

Τα τμήματα Γιόγκα ΙΙ, μπορούν να  τα παρακολουθήσουν όλες και όλοι εφόσον δεν έχουν ιδιαίτερες φυσικές προκλήσεις και έχουν ήδη παρακολουθήσει για ένα χρόνο.

Το τμήμα Γιόγκα για Υγεία απευθύνεται σε όσα άτομα αντιμετωπίζουν προκλήσεις στο φυσικό τους σώμα και σε όσες και όσους έχουν ανάγκη από μια πιό ήπια πρακτική. Κατάλληλο και για εγκύους εφόσον έχουν συμπληρώσει τον 13μήνα κύησης και έχουν τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού τους.

Την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα θα συναντιέται η Ομάδα Διαλογισμού, ανοιχτή σε όσες και όσους ενδιαφέρονται να βάλουν το διαλογισμό στη ζωή τους.

Την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα θα συναντιόμαστε για Μέρα Σιωπής. Ανοικτή σε όσες και όσους θέλουν να εμβαθύνουν στην πρακτική της Γιόγκα και του Διαλογισμού και να περάσουν μία μέρα στη Σιωπή.

Τα παρακάτω τμήματα θα λειτουργήσουν εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον και συμμετοχή:Πρωινό ξεκίνημα απευθύνεται σε όλες και όλους εφόσον δεν αντιμετωπίζουν φυσικές προκλήσεις, μία αναζοωγωνιτική πρακτική για να ξεκινήσουμε την μέρα.

Γιόγκα με ροή για άτομα που έχουν ήδη καλλιεργήσει τον σεβασμό και την επίγνωση και δεν  αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες προκλήσεις στο φυσικό τους σώμα.

Γιόγκα για εγκυμοσύνη, απευθύνεται σε όσες γυναίκες έχουν συμπληρώσει την 13η βδομάδα εγκυμοσύνης και έχουν την σύμφωνη γνώμη του γιατρού τους

Γιόγκα για  παιδιά/εφήβους. Για όσα νεαρά άτομα θέλουν να έρθουν σε επαφή με την γιόγκα με ένα δημιουργικό τρόπο

Αν δεν είστε σίγουρες/οι ποια ομάδα σας ταιριάζει επικοινωνείστε.

Επικοινωνείστε για  να δηλώσετ το ενδιαφέρον ή / και τη συμμετοχή σας!

Το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει κάποιες βδομάδες.