Θεραπευτική Γιόγκα για καλύτερο ύπνο

Αν δυσκολεύστε να κοιμηθείτε, αν ξυπνάτε πολλές φορές τη νύχτα, αν ξυπνάτε και δυσκολεύεστε να ξανακοιμηθείτε, αν ξυπνάτε το πρωί νιώθοντας έλλειψη ενέργειας , αν το θέμα του ύπνου είναι κάτι που σας απασχολεί, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην ομάδα Θεραπευτικής Γιόγκα για Καλύτερο Υπνο.

Η ολιγομελής ομάδα που θα δημιουργηθεί θα συναντηθεί 8 φορές για μία ώρα περίπου τη κάθε φορά. Θα συναντηθούμε 6 Τετάρτες 18.00 με 19.00 ξεκινώντας τη Τετάρτη 19 Ιανουαρίου και δύο Σαββατα που θα τα ορίσουμε μετά τη πρώτη μας συνάντηση.
Εφόσον αποφασίσετε να παρακολουθήσετε αυτά τα μαθήματα, θα έχουμε πρώτα μία προσωπική συνεδρία ώστε να αναγνωρίσουμε το θέμα του ύπνου για εσάς, να συμπληρωθεί ένα ερωτηματολόγιο και να γίνει μια αξιολόγηση του τρόπου κίνησης και αναπνοής σας , ώστε η ομαδική πρακτική πραγματικά να είναι ωφέλιμη για εσάς.

Στο τέλος κάθε συνάντησης θα δίνεται μία σχεδιασμένη σύντομη πρακτική την οποία θα βοηθούσε να κάνετε σε καθημερινή βάση ώστε να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα. Εκτός από τη πρακτική θα λάβετε κάποια/ες ηχογραφημένες χαλαρώσεις τις οποίες θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το βράδυ.

Παρακαλώ επικοινωνείστε για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή για περισσότερες πληροφορίες.
Yoga therapy group for Insomnia. 8 weeks of practice and transformation towards better sleep. Starting on 19 of January.