Εργαστήρι Τάι Τσι με τον Uli Gottlieb που αποτελείται από 3 δίωρες συναντήσεις τη Παρασκευή 29 Ιουνίου, Σαββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1 Ιουλίου από τις 18:00 μέχρι τις 20:00. Το σεμινάριο είναι ανοικτό για όλα τα επίπεδα με εξατομικευμένη καθοδήγηση.
To Tai Chi αποτελεί μια σειρά από χαλαρωτικές κινήσεις και μπορούμε να το περιγράψουμε σαν "διαλογισμό σε κίνηση". Η αργή επαναλαμβανόμενη κίνηση ανάμεσα σε διαφορετικές θέσεις (φόρμες) βοηθά στην βελτίωση της ισορροπίας, της ελαστικότητας, ενισχύει τη σωστή στάση του σώματος, ενισχύει την κυκλοφορία και το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης βοηθά στην μείωση των επιπτώσεων του άγχους, της έντασης και της κατάθλιψης στο σώμα, προωθώντας την εσωτερική ηρεμία. 

Ο Ούλι Γκόντλιεμπ  με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών, έχει εκπαιδευτεί στο Τάιτσι Τσουάν και στο Τσιγκόγκ από τους Lim Chee Choon Πενάνγκ/Μαλαισία και τον Chen Liang Yao Μπανγκόγκ Ταυλάνδη. Είναι μέλος του Penang Taiji Association. Διδάσκει θέατρο και Τάιτσι στην Ασία και την Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στο 6974513944
Κόστος συμμετοχής για  κάθε δίωρη συνάντηση 20 ευρώ.
Παρακαλώ επικοινωνείτε για τη συμμετοχή σας μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουνίου.

Tai Chi seminar with Ulrich Gottlieb on Friday 29 June, Saturday 30 June and Sunday 1 July between 18:00-20:00.
Tai Chi is a set of relaxing movements according to the principles of Yin/Yang. It has been described as "moving meditation". The slow repeated motion between different poses helps to increase balance and flexibility, promotes good posture, encourages blood flow and boosts the immune system. It also aids in lessening the effects of stress, anxiety and depression on the body by promoting inner calmness.
Ulrich Gottlieb Vienna/Bangkok
Physical Theatre, Visual Art, Taiji Quan Teacher, Author
Further information, confirmation of your place at +306974513944.
Price for each sesion 20 euro. Please confirm by Wednesday 27 June.